Båtplats

Vi har ca 570 båtplatser i olika storlekar.

Vi har både medlemsägda platser och hyresplatser.

Gästbåtar är välkomna, kommer ni som gästbåt går det bra att lägga till vid gröna skyltar på bryggan. Det finns biljettautomat utanför hamnkontoret där ni kan köpa er biljett och sätt er biljettremsa synligt på relingen. 190 kr/dygn inkl el tillgång till toalett och dusch. Toasug och tankstation finns på servicekajen.

Frihamnsavgift 60kr/dygn.

Tvättmaskin och torktumlare 40 kr.

Vi har kö-system till våra båtplatser, vi tar en kö avgift på 235 kr/år. Är ni intresserade av en båtplats hos oss skicka ett mail till info@afh.nu med ert namn, adress, telefonnummer och exakt bredd och längd på er båt och ange ifall det är segel eller motorbåt. Ni kommer få ett mail tillbaka med betalnings uppgifter för kö-avgiften. När det blir er tur i kön hör vi av oss till er i turordning.

Vi har Boulbana och Grillplatser.

Skälderviken har en 6,5 km lång sandstrand, denna når ni genom att gå över gångbron ca 200 meter från hamnen . Finns även hundbad.

Fina cykelvägar finns för att lätt kunna ta sig in till centrum ca 3,8 km.

Ica butik finns i Skälderviken ca 700 meter

Sjöholms bageri Valhall park ca 3 km.

Restaurang Hamnkrogen

Nu börjar det bli kyligare morgnar och känns att hösten är här. Säsongen lider mot sitt slut och torrsättning av båtarna är i full gång.

Vill ni boka ert båtlyft tryck på BOKA TID knappen, ni skriver in er e-post adress och skapar ett eget lösenord. Sedan väljer ni en lämplig tid i kalendern. STÄNGT för säsongen 2022

OBS. Ifall ni hyrt er plats i ANDRA HAND kontakta mig antingen genom telefon eller mejl så hjälper jag er boka eller skapar er inloggning så ni själv kan boka. STÄNGT för säsongen 2022

Ni som själva tar upp båtarna med hjälp av rampen köper biljett med kod i biljettautomaten utanför hamnkontoret. (Öppet dygnet runt) Rampen nedplockad inför vintern.

Varmt Välkomna till oss!

Alle frihavne : Frihavne.dk

Se & Göra – Välkommen till Ängelholm, Land & Hav, Liv & Lust (engelholm.com)

Ängelholms Föreningshamn | Facebook

TimeCenter

Lite tips på knopar Knopar, Pålstek, Dubbelt halvslag – Guide & Video steg för steg – Knopar (navigationsskolan.se)