Båtplats

Vi har ca 570 båtplatser i olika storlekar.

Vi har lediga båtplatser 2024 till båtar som inte mäter mer än 2.80 i bredd. Är du intresserad av att hyra en båtplats hos oss, vänligen ta kontakt med hamnkontoret 0431-21325.

Vi har både medlemsägda platser och hyresplatser.

Vinterförvaring av båtar på landplats ska vara sjösatta senast 31/5 står båten på vinterförvaring på ställplatsen är sista datum 15/5. Är inte båtarna bort från land senast 1/6 utgår avgift på 220kr/dygn.

Gästbåtar är välkomna, kommer ni som gästbåt går det bra att lägga till vid gröna skyltar på bryggan. Det finns biljettautomat utanför hamnkontoret där ni kan köpa er biljett och sätt er biljettremsa synligt på relingen. 220 kr/dygn inkl el tillgång till toalett och dusch. Toasug och tankstation finns på servicekajen.

Frihamnsavgift 70 kr/dygn.

Tvättmaskin och torktumlare 50 kr.

Betala gärna era tilläggstjänster så som båtlyft och förvaring av mast/vagn/vagga i vår biljettautomat (kortbetalning) som sitter på väggen utanför hamnkontoret. Obs! medtag kvittot och visa upp för hamnkapten vid lyftet. Ni kan även swisha er betalning på plats, märk då betalningen med er hamnplats samt va betalningen avser, (exempel H1 båtlyft).

Vinterförvaring av båt på land samt er bryggplats kommer som vanligt på faktura. Bryggplatsfaktura kommer i början av året jan-feb månad på mail. Vinterförvaring på land skickas ut under hösten/vintern efter båten ställts på land.

Vi har kö-system till våra båtplatser, vi tar en kö avgift på 245 kr/år. Är ni intresserade av en båtplats hos oss skicka ett mail till info@afh.nu med ert namn, adress, telefonnummer och exakt bredd och längd på er båt och ange ifall det är segel eller motorbåt. Ni kommer få ett mail tillbaka med betalnings uppgifter för kö-avgiften. När det blir er tur i kön hör vi av oss till er i turordning. Tänk på att ni själva måste kontakta hamnkontoret en gång om året för att stå kvar i kö samt att få uppgifter om inbetalning av kö-avgiften, ifall ni inte hör av er eller betalar in avgiften så kommer ni falla ur kön och mista er kö-plats.

Hyresgäster som har första hands kontrakt och inte längre önskar hyra båtplats inför nästa säsong måste lämna in en skriftligt uppsägning av platsen senast 30/11. Görs inte detta eller sena uppsägningar kommer in har ÄF rätt att debitera kunden för uppkommen hyresförlust.

Vi har Boulbana och Grillplatser.

Skälderviken har en 6,5 km lång sandstrand, denna når ni genom att gå över gångbron ca 200 meter från hamnen . Finns även hundbad.

Fina cykelvägar finns för att lätt kunna ta sig in till centrum ca 3,8 km.

Ica butik finns i Skälderviken ca 700 meter

Sjöholms bageri Valhall park ca 3 km.

Restaurang Hamnkrogen

Vill ni boka ert båtlyft tryck på BOKA TID knappen, ni skriver in er e-post adress och skapar ett eget lösenord. Sedan väljer ni en lämplig tid i kalendern.

OBS. Ifall ni hyrt er plats i ANDRA HAND kontakta mig antingen genom telefon eller mejl så hjälper jag er boka eller skapar er inloggning så ni själv kan boka.

Ni som själva tar upp båtarna med hjälp av rampen köper biljett med kod i biljettautomaten utanför hamnkontoret. (Öppet dygnet runt) Rampen plockas ner under vintern.

Varmt Välkomna till oss!

Alle frihavne : Frihavne.dk

Se & Göra – Välkommen till Ängelholm, Land & Hav, Liv & Lust (engelholm.com)

Ängelholms Föreningshamn | Facebook

TimeCenter

Lite tips på knopar Knopar, Pålstek, Dubbelt halvslag – Guide & Video steg för steg – Knopar (navigationsskolan.se)

Ansökan om Båtplats